Om PPS

”Verden er én stor sandkasse, – vi skal bare turde træde op i den og lege … ”

Samtale1

Det kan være grænseoverskridende at føle sig nødsaget til at kontakte en terapeut, – måske er det ukendt for dig, – måske føler du det er tabu, at tale med en terapeut om dine problemer og tanker.

 

Hos Psykoterapeuterne Poulsen og Schimkat er holdningen, at de fleste mennesker på et tidspunkt i deres liv, får behov for at drøfte deres livssituation med en professionel ledsager, – fx en psykoterapeut.

 

Forhåbenligt vil du blive overrasket over, at terapi kan hjælpe dig på en imødekommende og tillidsvækkende måde. Dog vil terapi kræve ressourcer af dig, – særligt i begyndelsen – idet det udviklende arbejde i sidste ende skal gøres af dig selv.

 

I nogle situationer er venner og familie ikke altid tilstrækkelige til at tale med om den vanskelige situation, du måske befinder dig i.

 

Fordelen ved at tale med en psykoterapeut er, at du får en professionel og udeforstående ledsager, som vil guide og støtte dig i arbejdet med dig selv og dit liv. Samtidig aflaster du dine nærmeste og kan måske komme tilbage med fornyet energi og tanker, som vil have en positiv indvirken – ikke bare på dit liv, – men også i forhold til dine tætte relationer.

 

Samtale3

 Som psykoterapeuter har vi tavshedspligt og du er til enhver tid velkommen til fortroligt og uforpligtende at henvende dig, hvis du tænker, at psykoterapi måske er løsningen for dig.

 

 

Psykoterapeuterne Poulsen & Schimkat er eksaminerede via den 4. årige godkendte uddannelse til psykoterapeut via Psykoterapeutisk Institut Århus (PIAA).

 

Vi modtager desuden supervision for at sikre en faglig kompetent ydelse og arbejder inden for psykoterapeutforeningens etiske regler:

http://psykoterapeutforeningen.dk/foreningen/foreningen/etikregler

 

image